Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări de igienizare la Uzina de apă ?Dumbrava?, cu posibile scăderi de presiune

 

Lucarile au loc intre 21.05, ora 01.00 - 24.05, ora 22,00.

 

        SC”Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în perioada 21 – 24 mai 2013 vor avea loc spălări şi igienizări a două rezervoare compensatoare de la Uzina de apă „Dumbrava” din Sibiu. Lucrările au ca scop asigurarea calităţii apei şi sunt executate conform graficelor impuse de legislaţia din domeniu.
         Pe durata lucrărilor, ce vor debuta marţi, 21.05, ora 01,oo, sunt posibile scăderi de presiune pentru consumatorii din Zona Industrială Vest, Valea Aurie, zona străzilor Siretului, Rahovei, Semaforului, Shopping City, precum şi în localităţiile Şelimbăr, Mohu, Bungard, Veştem, Cristian, Şura Mică şi Ocna Sibiului.
         Consumatorii din zonele menţionate sunt rugaţi utilizeze apa cu economie.
         Pentru suplimentarea aportului de apă în zonele afectate, „Apă Canal” va face manevrele necesare pe reţelele adiacente, însă un consum ridicat va duce la scăderea presiunii în perioadele cu vârfuri de consum.
        Lucrările vor fi încheiate vineri, 24.05, când, începând cu orele 22,oo, furnizarea apei se va face la parametrii optimi.
        Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde. 08008.202.202.
 

Publicat la 17-05-2013  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.