Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Intreruperi ale furnizarii apei in zona M. Viteazul - O. Goga

 

Marți,9 Iulie ac, se cupleaza retelele noi pe pe str. Plugarilor si A. Pumnul.

 

 ​„SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare la rețeaua nouă de pe str. Aron Pumnul și Plugarilor, realizată de SC CONSTRUCȚII SA, în data de marti 09.07.2013 între orele 7,00-23,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în perimetrul cuprins între străzile Bahluiului, O.Goga, N.Olahus, Bd.M Viteazu, Calea Cisnădiei, Siretului (fără blocurile situate pe str. Siretului), precum și pe str. Plugarilor.

 

​Pe străzile adiacente.se vor înregistra posibile scăderi de presiune.

 

SC APĂ CANAL va  asigura populaţia cu apă menajeră, prin intermediul a două  cisterne care vor staţiona  la intersecția străzilor O.Goga cu A.Vlahuță, și respectiv în zona Pieței Prahova.

 

Lucrările sunt executate în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov”, finanțat prin POS MEDIU și au ca scop creșterea calității și siguranței în alimentarea cu apă potabilă.

 

​Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă.

​Informaţii suplimentare  pot fi obtinute la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777 , telverde 08008.202.202. 

 

 

Publicat la 05-07-2013  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.