Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie pe aductiunea Cisnadie

 

O interventie neautorizata lasa Cinsadia fara apa.

 

 SC "Apa Canal" SA Sibiu anunta ca, in vederea remedierii unei avarii, se intrerupe furnizarea apei in orasul Cisnadie si localitatea Cisnadioara. Avaria a fost intervenit in zona Tocile, urmare a unor lucrari  neautorizate executate in imediata apropiere a aductiunii ce alimenteaza cu apa Statia de tratare Cisnadie.

Echipele de interventie se afla la fata locului in vederea remedierii cat mai urgente a magistralei. Se estimeaza ca reluarea furnizarii la parametrii normali va avea loc vineri, 21 martie ac, orele 15,00.  La dispozitia populatiei va fi pusa o autospeciala cu ape menajera ce va stationa pe strada Stejarului din Cisnadie, in zona "Ambient". "Apa Canal" SA Sibiu isi cere scuze consumatorilor pentru situatia invita independent de dorinta sa. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 20-03-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.