Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie la magistrala, cu afectarea cartierelor Hipodrom I,II, III si IV

 

Defectul este in curs de remediere. Vor fi scaderi de presiune in Shopping City si Z.Ind. Vest.

 

 Echipajele in interventie ale SC Apa Canal SA Sibiu au fost mobilizate in vederea remedierii unei avarii produse, din cauza vechimii, la una din magistralele de transport apa potabila, in zona strazii Iazului din cartierul Valea Aurie. In intervalul 16,00 - 24,00 se vor inregistra scaderi de presiune si chiar lipsa apei la etajele superioare pentru locuitorii din cartierele Hipodrom I, II, III si IV. Scaderi de presiune vor exista si in Zona Industriala Vest si Centru Comercial Shopping City Selimbar. 

Se estimeaza ca reluarea furnizarii va avea loc in aceasta noapte in jurul orelor 01,00.  SC Apa Canal SA isi cere scuze consumatorilor pentru aceasta situatie nedorita, asigurandu-i face toate eforturile posibile in vederea restabilirii furnizarii la parametri normali. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 11-04-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.