Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Cuplari la reteaua noua in Hipodrom II

 

SC ?Apă Canal? SA Sibiu anunţă că miercuri, 30 aprilie 2014, ?ntre orele 08,00 ? 20,00, vor fi executate lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Gorăslău și Al. Haiducului.

 

                    În intervalul menționat, se va întrerupe furnizarea pentru consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Gorăslău – Mirăslău – Hipodromului și Nicolae Iorga.

          ”Apă Canal” SA Sibiu va pune la dispoziție o autocisternă cu apă menajeră ce va staționa lângă Școala generală nr. 19 de pe Aleea Turnu Roșu.

          Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

 Lucrările sunt executate de SC „Construcţii” SA Sibiu, în cadrul Proiectului” Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov”, implementat de „Apă Canal” Sibiu prin POS Mediu şi au ca scop îmbunătăţirea calităţii şi siguranţei în alimentarea cu apă a locuitorilor din aria de operare a societății ”Apă Canal”.

          Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 28-04-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.