Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Retele noi de apa pe trei strazi din Cisnadie

 

Marti, 6 mai, au loc cuplari de retea pe strazile Crinului, Trandafirilor si Visinilor.

 

 SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că pentru executarea unor lucrări de cuplare  a noilor rețele de distribuție a apei potabile pe străzile Crinului, Trandafirilor și Vișinilor, marți 06.05.2014 între orele 07,30-21,00 se va întrerupe furnizarea apei în Cisnădie pe străzile: Prunului, Merilor, Stupului, Vișinilor, Trandafirilor, Țesătorilor, Sibiului (parțial), Eminescu, Lungă (parțial), H.Gmeiner, Cireșilor și  Podului.

Lucrările sunt executate de SC GEIGER SRL în cadrul Contractului  „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Cisnădie și Rășinari”, finanțat prin POS Mediu.

SC ”Apă Canal” SA Sibiu pune la dispoziția consumatorilor două autospeciale cu apă menajeră, una care va staționa la intersecția străzilor Eminescu/Merilor și una mobilă care se va deplasa în funcție de solicitări.

 

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 02-05-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.