Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrari la reteaua de apa de pe strada Moara de scoarta

 

Luni, 19 mai ac, se intrerupe furnizarea pe mai multe strazi din cartierul Lazaret.

 

                           SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că luni, 19 mai 2014, între orele  8,oo – 20,oo, vor avea loc lucrări de dezafectare a vechii rețele de apă de pe strada Moara de Scoarță.

            În intervalul amintit, vor rămâne fără apă locuitorii din perimetrul delimitat de străzile: Gării – Dorobanților – Forjorilor – Henri Coandă – Principatelor Unite – Oțelarilor – Macaralei – Calea Gușteriței – J. S. Bach - Egalității – Petrila – Anina – Teilor – Moara de Scoarță.

            SC „Apă Canal” SA Sibiu va pune la dispoziţia consumatorilor apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staţiona pe strada Macaralei, lângă Școala Gimnazială nr. 20.

Consumatorii din zona afectată sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.

            Lucrările sunt executate de SC ”Construcții” SA în cadrul Contractului de lucrări ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr” finanțat cu fonduri europene prin POS Mediu.

            Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 16-05-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.