Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Cuplari la retelele noi din Cisnadie

 

Lunui, 15 septembrie ac, se intrerupe furnizarea apei pe 16 strazi.

 

                SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că luni, 15 septembrie 2014, între orele 07,00 – 20,00, se vor executa lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție în zona străzilor Stupului și Lungă din orașul Cisnădie.

        În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe străzile Șipotului, Stupului (parțial), Lungă (parțial), Țesătorilor, Crinului, Vișinilor, Trandafirilor, Prunului, Merilor, Cireșilor, Mihai Eminescu, Hermann Gmeiner, Grădinilor, Sibiului (parțial), Fundătura Sibiului și Caișilor.

         SC ”Apă Canal” SA va pune la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Mihai Eminescu și Prunului.

       Lucrările sunt executate de firma ”Geiger Transilvania” SRL în cadrul Contractului de lucrări ”Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în Cisnădie și Rășinari”, finanțat din fonduri europene prin POS Mediu.

        Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă.

        Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 11-09-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.