Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări de igienizare a rezervoarelor la Uzina ?Dumbrava? Sibiu

 

Intre 2 si 6 octombrie ac sunt posibile scaderi de presiune in perioadele cu v?rfuri de consum.

 

  

            SC”Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în perioada 6 – 9 octombrie 2014 vor avea loc spălări şi igienizări a două rezervoare compensatoare de la Uzina de apă „Dumbrava” din Sibiu. Lucrările au ca scop asigurarea calităţii apei şi sunt executate conform graficelor impuse de legislaţia din domeniu.

          Pe durata lucrărilor, ce vor debuta luni, 6 octombrie, ora 01,oo, sunt posibile scăderi de presiune pentru consumatorii din cartierele Ştrand, Turnişor, Terezian, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Reşiţa, Guşteriţa, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Piaţa Gării, Oraşul de Jos şi Drumul Ocnei. Consumatorii din zonele menţionate sunt rugaţi utilizeze apa cu economie.

          Pentru suplimentarea aportului de apă în zonele afectate, „Apă Canal” va face manevrele necesare pe reţelele adiacente, însă un consum ridicat poate duce la scăderea presiunii în perioadele cu vârfuri de consum.

          Lucrările vor fi încheiate joi, 9 octombrie 2014, când, începând cu orele 22,oo, furnizarea apei se va face la parametrii optimi.

          Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde. 08008.202.202.

Publicat la 02-10-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.