Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Cuplari la rețele noi in orașul Cisnădie

 

Stăzile Prunului și Stupului vor fi conectate la noua rețea de distribuție a apei potabile joi, 20 noiembrie 2014.

 

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că joi, 20 noiembrie 2014, între orele 07,00 – 19,00, se vor executa lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție de pe străzile Prunului și Stupului din orașul Cisnădie.
În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe Șipotului, Lungă (parțial, zona str. Cireșilor), Merilor, Prunului, Hermann Gmeiner, Cireșilor, Țesătorilor, Mihai Eminescu, Vișinilor, Trandafirilor, Crinului, Stupului, Vopsitorilor și Dezrobirii.
SC ”Apă Canal” SA Sibiu va pune la dispoziția abonaților apă menajeră prin intermediul unei autocisterne ce va staționa la intersecția străzilor Prunului cu Merilor.
Lucrările sunt executate de firma ”Geiger Transilvania” SRL în cadrul Contractului de lucrări ”Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în Cisnădie și Rășinari”, finanțat din fonduri europene prin POS Mediu.
Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 17-11-2014  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.