Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Fara apa, timp de o zi

 

O etapa importanta in cadrul lucrarilor de reabilitare a Uzinei de Apa, duce la sistarea furnizarii in majoritatea zonelor din oras

 

           Marţi, 25 noiembrie 2008, la Uzina de Apă ?Dumbrava? se vor efecuta lucrări de montare vane pe una din magistralele ce alimentează municipiul Sibiu. Pe parcursul lucrărilor, se va sista furnizarea apei ?n cursul zilei de marţi 25.11.2008 ?n cartierele: Valea Aurie, Ştrand, Turnişor, Hipodrom, Terezian, Vasile Aaron, Calea Dumbrăvii şi Bulevardul Victoriei cu străziile adiacente, zona centrală, Zona Industrială Vest, comuna Şelimbăr cu satele aparţinătoare, Şura Mică. Se vor ?nregistra scăderi de presiune ?n zonele de case din localităţiile Cristian şi Ocna Sibiului. După ?ncheierea intervenţiei, se va trece la repunerea ?n funcţiune a sistemului. Datorită lungimii reţelei şi a capacităţii mari de transport, ?n ziua de miercuri, 26 noiembrie ac, se vor ?nregistra scăderi de presiune ?n ?ntreg oraşul. Situaţia va reveni la normal ?n seara zilei de 26 noiembrie ac, după amorsarea conductei.

            SC APA CANAL SA va pune la dispoziţia cetăţeniilor şi instituţiilor apă menajeră prin intermediul autospecialelor ce se vor afla ?n zonele afectate.

            Informaţii suplimentare se pot obţine la tel 0269.222.777 ? Dispecerat, 0269/218.696, 0269/222916 ? Centrală.

            Cetăţenii sunt sfătuiţi să-şi verifice presiunea din intalaţiile proprii de ?ncălzire, pentru a evita orice disfucţionalitate pe perioada lucrărilor  la reţeaua de apă.

            Lucrările se desfăşoară ?n cadrul Proiectului Ispa privind reabilitarea sistemelor de apă şi canalizare din municipiul Sibiu.

SC APA CANAL SA ?şi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat, asigur?ndu-i că intervenţiile vor fi executate ?n cel mai scurt timp posibil, de către Aqua Engineering GmbH.

Publicat la 24-11-2008  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.