Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrari de cuplare la retaua de apa din Rasinari

 

Interventiile duc la sistarea furnizarii in zilele de 3 si 4 iunie.

 

 SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei pe str. Barcianu și Ilarie Mitrea din Rășinari, în data de miercuri 03.06.2015 între orele 8,00-18,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în Rășinari, pe străzile alimentate din captarea Strâmbu (Șteaza) : A.Șaguna (parțial), Bisericii, Crucii, Câmpului, Copăcele, E.Ciuceanu, Fierului, Giurculeț, Gaterului, Ilarie Mitrea, Iazului, Îngustă, Morii, Muzeului, N.Droc, Nouă, O.Goga (parțial), Olarilor, prof.Severin, Râului, Sibiului, Barcianu, Subcostiță, V.Păcală.
Pentru alte lucrări de cuplare, în data de joi 04.06.2015 între orele 8,00 – 18,00 se va întrerupe apa în Rășinari pe str.Ilarie Mitrea de la intersecția str. Barcianu/Ilarie Mitrea (Giurculeț) până la str. Râului.
Lucrările sunt efectuate de către GEIGER TRANSILVANIA în cadrul CL 9 - Contractul de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din localitățile Cisnădie și Rășinari finanțat de Uniunea Europeană prin POS Mediu.
Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă.
Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777”

Publicat la 02-06-2015  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.