Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrari de modernizare la Uzina de apa Cisnadie

 

Se intrerupe furnizarea apei in Cisnadioara si, partial, in Cisnadie, pe 27 si 28 iulie ac.

 

 SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a rezervoarelor Uzinei de apă Cisnădie se va întrerupe furnizarea apei potabile începând de luni, 27 iulie ora 06,00, până marți, 28 iulie ora 23,00 pentru consumatorii de pe străzile Livezii, Sibiului, Punului, H. Gmeiner, Trandafirilor din Cisnădie și în localitatea Cisnădioara.
”Apă Canal” va pune la dispoziția consumatorilor două autospeciale cu apă menajeră care vor staționa în zona intersecției străzilor Prunului și H. Gmeiner și intersecția str. Prunului și Chateau Thierry. Pe străzile Merilor, Caișilor și Mihai Eminescu se vor înregistra scăderi de presiune.
Lucrările sunt executate de către firma ”Passavant Energy & Environment”, în cadrul Proiectului ”Reabilitare și extindere a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”, finanțat de Uniunea Europeană.
Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 23-07-2015  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.