Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrari la Uzina de apa Cisnadie

 

Locuitorii de pe 8 strazi vor fi afectati de lipsa apei.

 

 „SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru executarea unor lucrari de reabilitare si modernizare a rezervoarelor Uzinei de apă Cisnadie se va intrerupe furnizarea apei potabile incepand de luni 17 august orele 00,00, pana miercuri 19 august orele 12,00pentru consumatorii din Cisnadie, de pe strazile Bradului, Aleea Capsunilor (partial), Targului (partial), Viilor (partial), Livezii (partial), Florilor (partea superioara a strazii, precum si blocurile 2 si 4), Teilor (blocul 7), Selimbarului (blocurile 12, 24 si 30.

​De asemenea se vor înregistra scăderi de presiune a apei pe strazile adiacente.​

SC APĂ CANAL va  asigura populaţia cu apă menajeră, prin intermediul a doua autospeciale care vor stationa pe str. Florilor (zona blocurilor  2 si 4), respectiv pe str. Selimbarului (zona blocurilor 12, 24 si 30).

Lucrările sunt executate de către firma ”Passavant Energy & Environment”, în cadrul Proiectului ”Reabilitare și extindere a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”, finanțat de Uniunea Europeană. 


Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.


Publicat la 14-08-2015  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.