Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrari de cuplare la reteaua de apă

 

Marți, 25 aprilie ac, se intrerupe furnizarea in cartierul Arhitecților ( Calea Cisnădiei) , str. Rahova ( partia) li zona ?Interex?.

 

  SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în data de marți, 25 aprilie ac, între orele 08,00 – 18,00 vor avea loc lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă pentru imobilele din zona ”Dedeman”. Lucrările de cuplare se vor realiza în zona intersecției străzilor Rahovei și Oștirii ( zona de case), pe durata acestora întrerupându-se alimentarea cu apă pentru abonații din Cartierul Arhitecților ( Calea Cisnădiei), strada Rahovei ( blocurile nr. 57, 59, 61) și zona ”Interex” – blocurile noi dintre Aleea Seviș și Aleea Streiu.
Lucrările sunt executate de firma ”Sandan Instal” SRL .
Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziția consumatorilor va fi pusă o autospecială cu apă menajeră ce va staționa în zona ”Interex”.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 21-04-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii Apei