Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Program de furnizare a apei in 3 localitati

 

De joi, 3 august ac, se apa va fi furnizata in Sibiel, Fântanele si Sacele timp de 6 ore pe zi.

 

 SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că, începând de joi, 3 august ac, furnizarea apei potabile în localitățile Sibiel, Fântânele și Săcel, va fi făcută, zilnic, după următorul program: 07,00 – 10,00 și 19,00 – 22,00.
Măsura este urmare a creșterii consumului de apă din rețeaua publică peste capacitatea proiectată, astfel încât se impune adoptarea unui program de furnizare pentru a permite reumplerea capacității de stocare.
”Apă Canal” derulează în prezent o lucrare de investiție ce va suplimenta aportul de apă în rețea prin punerea în funcțiune a unui nou puț forat la Uzina de apă Săcel, obiectiv ce va fi realizat în perioada imediată.
”Apă Canal” recomandă cetățenilor din cele 3 localități să utilizeze apa strict în scop casnic, evitând udatul grădinilor sau gazonului, spălatul curților, trotuarelor, străzii sau umplerea piscinelor.

Publicat la 02-08-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor