Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări la rețeaua de apă cu afectarea furnizării in mai multe cartiere

 

Pe perioada lucrărilor se va întrerupe circulația rutieră în zona străzii Maramureșului.

 

 SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că duminică, 16 iulie ac, între orele 08,00 – 22,00, vor avea loc lucrări de reparație la magistrala de transport apă potabilă DN 600, la intersecția străzilor Maramureșului și Vasile Cârlova.
În intervalul menţionat se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din cartierele: Ștrand I și II, Lazaret, Reșița, Lupeni, Oțelarilor, Gușterița, Ștefan cel Mare – zona blocurilor, Zona Industrială Est și zona cuprinsă între Șoseaua Alba Iulia – Turismului - Neculce – Malului. De asemenea, se vor înregistra scăderi semnificative ale presiunii în Orașul de Jos ( Piața Cibin - Turnului, 9 Mai - Constituției, Piața Gării - Regele Ferdinand, Uzinei - Parcul Tineretului – Hermann Oberth – Fabricii ).
La dispoziţia consumatorilor vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce se vor deplasa în zonele afectate în funcție de solicitările telefonice înregistrare la Dispecerat.
”Apă Canal” SA Sibiu precizează că pe perioada lucrărilor se va întrerupe circulația rutieră pe străzile Maramureșului ( între Șoseaua Alba – Iulia și strada Doljului) și Vasile Cârlova ( între Maramureșului și Olteniei)
Având în vedere aria afectată, la reluarea furnizării apa poate prezenta un aspect ușor tulbure, situație în care consumatorii sunt rugați să lase robineții deschiși pentru o scurtă perioadă de timp în vederea limpezirii apei.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 11-07-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii Apei