Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Update: Presiune scăzută și lipsa totală de apă în mai multe localitati

 

Se estimeaza ca lucrarile se vor incheia in jurul orei 22,00.

 

 Din cauza avariei majore la conducta de aducțiune DN 1000 a cărei remediere necesită o perioadă mai mare de timp și lucrări de mare complexitate, SC Apă Canal SA Sibiu a restricționat alimentarea cu apă a comunei Șelimbăr cu localitățile Veștem, Mohu și Bungard ( cu excepția zonei Centrului Comercial ), a comunei Șura Mare, precum și în cartierul Arhitecților din Cisnădie.
Estimăm că lucrările de remediere a aducțiunii Cibin 2, realizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu, cu suportul ”Apă Canal” SA, vor dura până în jurul orelor 22,00.
Din cauza aportului scăzut de apă în Uzina de apă ”Dumbrava”, este posibil ca în această după-amiază sa se înregistreze puternice scăderi de presiune în întreg municipiul Sibiu și chiar lipsa totală a apei potabile în zona înaltă a orașului. Lipsa apei va fi resimțită și în localitățile Ocna Sibiului, Șura Mică, Cristian, Păuca, Loamneș și Mândra.
După încheierea lucrărilor de remediere, repunerea sub presiune a magistralei de transport apă brută, reintrarea în parametrii a instalațiilor de tratare și reumplerea rezervoarelor de înmagazinare sunt procese de durată, astfel încât furnizarea la parametrii normali va fi posibilă în dimineața zilei de marți, 10 octombrie ac.
”Apă Canal” SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților pentru disconfortul creat independent de voința sa.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 09-10-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor