Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Se reia furnizarea in comuna Șelimbar si Cart. Arhitectilor

 

In cursul zilei de azi se reia furnizarea in toate localitatile alimentate de Uzina ”Dumbrava”.

 

 SC Apă Canal SA Sibiu anunță că începând cu marți, ora 09,00, au fost făcute manevrele de repunere în funcțiune a alimentării cu apă potabilă pentru Șelimbăr și Cartierul Arhitecților din Cisnădie.
Lucrările de remediere la aducțiunea ”Cibin 2” aparținând Sistemului de Gospodărire a Apelor au fost încheiate luni seara, la orele 22,00, însă repunerea în funcțiune a aducțiunii în lungime de peste 15 km, care leagă Barajul Gura Rîului de Uzina ”Dumbrava” este un proces complex ce se desfășoară în decursul a aproximativ 17 ore.
În momentul de față se monitorizează în mod constant aportul de apă brută în Uzina ”Dumbrava” și sunt efectuate reglaje continue a liniei de tratare astfel încât să poată fi reluată furnizarea apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp posibil.
Pe măsura acumulării de apă potabilă în rezervorele de înmagazinare, în cursul zilei de astăzi va fi reluată, treptat, alimentarea cu apă pentru locuitorii blocurilor – turn din municipiul Sibiu ( cei de la etajele superioare ), localitățile Ocna Sibiului, Șura Mare, Șura Mică, Cristian, Păuca, Presaca și Loamneș.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 10-10-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor