Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie la conducta de aductiune din Rășinari

 

Joi, 15 februarie, se întrerupe apa în întreaga localitate

 

SC ,,Apă Canal” SA Sibiu anunță că în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de aducțiune, în această dimineață a fost întreruptă furnizarea apei potabile în localitatea Rășinari.
In momentul de față echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, astfel încât se estimează că reluarea furnizării va fi posibilă pentru consumatorii din zona joasă a localității, începând cu această după-amiază.
După reumplerea rezervoarelor de inmagazinare și punerea sub presiune a întregii infrastructuri de distribuție a apei, în dimineata zilei de vineri 16.02.2018, toți consumatorii vor putea beneficia de apă potabilă la parametrii normali.
‘’Apă Canal,, va pune la dispoziția populației o cisternă cu apă menajeră pe strada Octavian Goga (la intersecția cu strada Andrei Șaguna, vis-a-vis de primărie). Aceasta va staționa în zonă - joi, 15.02.2018 până la orele 20:00, iar maine, 16.02.2018, până la orele 11:00.
SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202
 

Publicat la 15-02-2018



  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte





Prietenii Apei



Politica pentru Protectia Datelor