Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări la conducta de transport apă potabilă

 

Sâmbătă, 12.05.2018 și duminică, 13.05 2018 va fi afectată furnizarea în Sibiu și alte 10 localități

 

 ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în zilele de sâmbără, 12 mai și duminică, 13 mai 2018, va avea loc o amplă lucrare de deviere a conductei de transport apă potabilă DN 600, pe tronsonul cuprins între râul Cibin și intersecția străzilor Zăvoi cu Asachi.
Lucrarea va fi executată de firma ”Terra Building” SRL în cadrul proiectului vizând modernizarea străzii Zăvoi, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.
Având în vedere complexitatea lucrării, ”Apă Canal” SA Sibiu va executa o serie de închideri de rețea precum și manevre de alimentare a zonelor afectate din alte rețele în vederea reducerii la minim a disconfortului creat abonaților săi. Operațiunile vor începe sâmbătă dimineața, la orele 04,00, urmând a fi încheiate în aceași zi, la orele 24,00. În ziua de duminică, magistrala și rețelele afectate vor fi puse sub presiune, reluându-se treptatl furnizarea la parametrii normali.
Sâmbătă și duminică dimineața, vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din retea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviatotrilor ( partial ),Șoseaua Alba Iulia ( între str. Turda și str. Salzburg ), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.
La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.
Abonații sunt rugați să-ți asigure rezervele necesare de apă potabilă. La dispoziția consumatorilor, ”Apă Canal” SA Sibiu va pune trei autospeciale cu apă menajeră care se vor deplasa în zonele afectate, în funcție de solicitările primite la Dispecerat.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispeceratul ”Apă Canal” SA Sibiu, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 09-05-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.