Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie la conducta de transport apa in zona Asachi din Sibiu

 

11 localitati sunt afectate, se intervine pentru remedierea defectului.

 

 In cursul acestei dimineti, la aproximativ 12 ore de la incheierea lucrarilor pe conducta de transport DN 600 din zona Zavoi - Asachi, un segment vechi de conducta a cedat, Apa Canal Sibiu SA fiind nevoita sa sisteze furnizarea si sa intervina de urgenta pentru remedierea avariei.

Pe durata lucrărilor vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din rețea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației ( parțial ) , Șoseaua Alba Iulia ( între str. Turda și str. Salzburg ), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

Avariile produse pe conducta de transport din aceasta zona sunt cauzate de vechimea retelei iar in planul de investitii pe acest an este prevazuta o ampla lucrate de inlocuire, in momentul de fata proiectul fiind in faza de licitatie.

Apa Canal Sibiu SA isi cere scuze tuturor abonatilor afectati pentru aceasta situatie ivita independent de dorinta sa.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 15-07-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.