Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Presiune scăzută în mai multe zone ale Sibiului precum și în localitățile Șura Mare și Hamba

 

Se intervine pentru remedierea unei avarii produse pe strada E.A. Bieltz.

 

 Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse pe strada Bieltz, la conducta de transport DN 800, furnizarea apei se face la presiune scăzută, pentru consumatorii din: cartierul Turnișor, zonele Alba Iulia și Piața Cluj, cartierele Terezian, Gara Mică, Viile Sibiului și localitățile Șura Mare și Hamba.
La fața locului au fost mobilizate echipajele de intervenție, estimându-se că furnizarea la parametrii normali să fie reluată începând cu ora 19,00.
În funcție de consumul din rețea, este posibil ca abonații de la etajele superioare sau din anumite zone din aria afectată să rămână fără apă.
Apă Canal Sibiu SA a pus la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul a două autospeciale care sunt amplasate pe Șoseaua Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Bieltz, și pe strada Lungă, în zona blocurilor. În funcție de solicitările transmise prin Dispecerat, autospecialele se pot deplasa în zonele rămase fără apă.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 18-01-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.