Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Scadere de presiune in Zona Industriala Est si, partial, cartierul Gusterita

 

Echipajele sunt mobilizate in vederea remedierii defectiunii in cel mai scurt timp posibil.

 

 Apa Canal Sibiu SA anunta ca din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 400 in zona strazii Ecaterina Varga din municipiul Sibiu, abonatii din Gusterita, zona strazilor Pinului, Podului, Drum Nou si Macazului precum si din Zona Industriala Est vor avea apa potabila la presiune redusa. Pe perioada varfurilor de consum este posibila lipsa totala a apei.

La fata locului au fost mobilizate echipe de interventie astfel incat remedierea avariei sa fie realizata in cel mai scurt timp. Se estimeaza ca apa va fi furnizata la parametrii normali marti, 2 iulie ac, incepand cu orele 12,00.

Apa Canal Sibiu va pune la dispozitia consumatorilor afectati apa menajera prin intermediul unei cisterne ce va stationa in zona strazii Pinului. De asemena, in functie de solicitarile adresate prin Dispecerat, cisterna se va putea deplasa si in alte locatii.

Apa Canal Sibiu isi cere scuze abonatilor afectati de situatia ivita independent de dorinta sa.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 01-07-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.