Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Rețea nouă de apă potabilă pe strada Lacul lui Binder

 

Joi, 5 septembrie ac., se face cuplarea noii rețele.

 

 Apă Canal Sibiu SA anunță că joi, 5 septembrie ac, între orele 08,00 – 18,00, se vor executa lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile de pe strada Lacul lui Binder.
În intervalul menționat se va sista furnizarea apei pentru consumatorii de pe strada Țiglarilor numerele 93 – 103, precum și din blocurile A 5 și B 4.
Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure atât la consumatorii din zona afectată cât și de pe străzile adiacente.
Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția populației apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autocisterne ce va staționa în zona blocului A 5.
Lucrările sunt executate de firma Terra Building SRL în cadrul Proiectului de modernizare a străzii Lacul lui Binder, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 03-09-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.