Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Presiune redusă în furnizarea apei pentru Zona Industrială Vest și 10 localități

 

Sambata, 2 noiembrie ac, se cupleaza un nou segment de magistrala, in zona Turnisor.

 

 Apă Canal Sibiu S.A. anunță că sâmbătă, 2 noiembrie 2019, între orele 06,00 – 22,00, vor fi reduceri de presiune în alimentarea cu apă pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.
În intervalul menționat, vor fi executate lucrări de cuplare a unui tronson de conductă nouă de transport PE Dn 600, în lungime de 300 de metri, în str. Ghe. Asachi si la intersecția G. Topârceanu /Aviației.
Lucrările sunt executate de firma Universal Business, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA și fac parte dintr-un amplu proiect finanțat de operatorul regional ce vizează înlocuirea vechii conducte de transport ce a generat numeroase întreruperi în furnizare, din cauza avariilor apărute.
Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor apă pentru utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 30-10-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.