Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Interventie în cartierul Turnișor, cu scăderea presiunii în 10 localități și în Zona Industrială Vest

 

Se lucreaza la conducta de transport de pe strada Aviatiei.

 

 Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 8 / 9 noiembrie ac, s-a produs o avarie la conducta de transport Dn 600, pe strada Aviatiei din cartierul Turnișor.
Echipele de intervenție sunt la fața locului, astfel încât remedierea defectului va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil.
Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.
Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, investiție în derulare, finanțată din surse proprii ale Apă Canal Sibiu SA. 
Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat. 
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 09-11-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.