Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Cuplare conductă de apă potabilă pe strada Bradului

 

Vor fi afectați abonații din strada Bradului și cei din strada Gorunului, porțiunea între străzile Stejarului și Bradului

 

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți, 3 decembrie 2019, între orele 08.00 – 16.00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Bradului cu strada Gorunului.
Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru abonații din strada Bradului și pentru cei din strada Gorunului, porțiunea între străzile Stejarului și Bradului.
Abonații din zona menționată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zonă.
Lucrările sunt executate de firma Geiger în cadrul contractului de modernizare și reabilitare a opt străzi în Municipiul Sibiu, Zona Gușterița II și Turnișor IV, finantat de Primaria Municipiului Sibiu.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 29-11-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.