Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie la rețeaua de distribuție a apei din Sibiu

 

La fața locului se intervine pentru remedierea avariei estimându-se că lucrările vor fi încheiate în jurul orelor 24:00.

 

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 800, în zona străzii Săcel din Sibiu, se va înregistra o puternică reducere a presiunii apei în cartiertele: Ștrand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare (blocuri), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia - Turismului - Neculce - Malului, precum și în Orașul de Jos ( Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).
În funcție de consum, există posibilitatea ca, în unele zone, consumatorii să rămână fără apă. La dispoziția acestora, Apă Canal Sibiu SA a pregătit o autospecială cu apă menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat.
La fața locului se intervine pentru remedierea avariei estimându-se că lucrările vor fi încheiate în jurul orelor 24:00.Este posibil ca după punerea în funcțiune a magistralei, pentru o scurtă perioadă de timp, apa să prezinte o creștere a turbidității.
Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze tuturor consumatorilor afectați de situația ivită independent de dorința sa.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.
 

Publicat la 16-12-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.