Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Avarie la rețeaua de apă din Șoseaua Alba Iulia, cu scăderi de presiune în Zona Industrială Vest

 

Sunt afectați consumatorii din Zona Industrială Vest și din localitatea Cristian

 

Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 12/13 ianuarie ac, a apărut o avarie la conducta de distribuție PE 315 din Șoseaua Alba Iulia, principala conductă de alimentare cu apă din Zona Industrială Vest.
Remedierea avariei, la intersecția Alba Iulia/ Europa Unită, va avea loc în cursul zilei de astăzi , 13.01.2020, și este estimată a se derula între orele 10.00 – 15.00.
Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest din municipiul Sibiu precum și în localitatea Cristian.
Este posibil ca după reluarea furnizării la parametri normali, pentru o scurtă perioadă de timp, apa să prezinte o creștere a turbidității.
Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 2 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispeceratul Apă Canal.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Publicat la 13-01-2020  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.