Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Recomandare de reducerea a consumului pentru 3 localitati

 

Consumatorii din Săcel, Fântânele și Sibiel riscă să rămînă fără apă potabilă.

 

 ‘’Apă Canal’’ SA Sibiu solicită abonaților din localitățile Săcel, Fântânele și Sibiel să reducă consumul de apă prin utilizarea ei strict în scopuri casnice și pentru consumul personal, altfel va fi obligată să treacă la restricționarea furnizării prin instituirea unui program de furnizare a apei potabile în cele trei localitati. Sistemul de distribuție a apei din aceste trei localități se confruntă în ultima perioadă cu un consum crescut suprapus pe o scădere considerabilă a resurselor de apă provenite din puțurile ce alimentează Uzina de apă Săcel. În numeroase cazuri s-a constatat că cetățenii utilizeaza apa pentru udatul gradinilor, culturilor agricole, spalatul curților sau trotuarelor, fapt ce duce la un consum exagerat de apă potabilă.

Consumul mediu zilnic pentru aceste localități este în mod normal, de 160 mc/zi. In ultima perioadă, consumul a crescut la 300 – 315 mc/zi, astfel încât capacitatea instalațiilor de captare a fost cu mult depășită.

 

 

Ultima modificare 30-07-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii Apei