Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Facturile ”Apă Canal” SA Sibiu pot fi plătite si prin ”Payzone”

 

Modalitatilor curente de plată li se va adăuga achitarea on-line, pe pagina web a societatii.

 

 SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă lansarea unei noi modalități de încasare a facturilor pentru serviciile prestate: achitarea în reţeaua „Payzone”. În județul Sibiu există 107 de astfel de puncte de plată, la care se adaugă alte 20 de locații în municipiul Făgăraș, județul Brașov, fiecare fiind marcată cu sigla ”Payzone”. Abonatul trebuie să prezinte operatorului factura cu cod de bare, procesarea plății efectuându-se în câteva secunde.
Alte modalitaţi de plată a facturilor emise de „Apă Canal” SA Sibiu sunt: casieriile societăţii, rețeaua ”PayPoint”, oficiile Poştei Române, prin ”direct debit” la unitățile BCR, CEC, Reiffeisen precum și la ghişeele BCR, BRD şi Trezoreria Sibiu (pentru agenţi economici).
Pentru a facilita achitarea facturilor, ”Apă Canal” SA Sibiu va realiza o dezvoltare a paginii proprii de internet care să permită plățile on-line și accesul clienților la datele sumele datorate, istoricul consumurilor și plăților etc.

 

 

Ultima modificare 08-08-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor