Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări la rețeaua de canalizare, cu restricționarea traficului auto

 

Lucrările vor avea loc în perioada 11 septembrie - 10 octombrie și vizează străzile Islazului și Fundătura Brazilor

 

SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în perioada 11 septembrie – 10 octombrie ac va executa lucrări de înlocuire a rețelei de canalizare și a racordurilor ce deservesc o parte a imobilelor de pe străzile Islazului și Fundătura Brazilor.
Lucrările sunt efectuate în baza Autorizației de construire nr. 363 / 15.06.2017, emisă de Primăria Municipiului Sibiu, și se vor desfășura după următorul program:

- În intervalul 11 – 25 septembrie ac, se lucrează pe str. Islazului, porțiunea dintre str. Presaca și Fundătura Brazilor;
- În intervalul 25 septembrie – 10 octombrie, se lucrează pe Fundătura Brazilor, porțiunea dintre str. Tilișca și str. Islazului.

Traficul auto va fi interzis conform programului menționat.
”Apă Canal” SA Sibiu își cere scuze pentru disconfortul creat, menționând că noua rețea de canalizare va duce la o îmbunătățire substanțială a serviciului de colectare a apelor uzate pentru locuitorii de pe cele două străzi.
 

 

 

Ultima modificare 08-09-2017  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor