Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Tarifele pentru apa potabilă și canalizare se ajustează în raport cu inflația

 

Cresterea este de 11 bani la metrul cub de apa potabila

 

Apă Canal Sibiu SA anunță că, începând cu 1 iulie ac, au fost modificate prețurile la apă potabilă, canalizare, precum și pentru diverse servicii oferite terților.
Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,47 lei ( 3,18 lei, fără TVA) iar cel de canalizare 2,62 lei ( 2,20 lei, fără TVA).
Creșterea este de 11 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an pentru consumurile din luna precedentă.
Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu SA a fost avizată de Aurotitatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 604090 / 24 aprilie 2018 și aprobată de Asociația de Dezvoltare Dezvoltară Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Horărârea nr. 46 din 26 iunie 2018, fiind motivată de creșterea inflației pentru intervalul 2015 – 2018.
Apă Canal Sibiu SA continuă să aibă unul din cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 40 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.
Celelalte tarife practicate de Apă Canal Sibiu SA pot fi consultate pe pagina web a societății, www.apacansb.ro, secțiunea ”Tarife”.

 

 

 

Ultima modificare 03-07-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor