Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Anunt de Mediu

 

Procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi realizat in Selimbar, str. 1 Decembrie

 

APĂ CANAL SIBIU S.A. titular al proiectului ”Reabilitare rețea apă cu branșamente str. 1 Decembrie din Șelimbăr, jud. Sibiu”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi realizat în comuna Șelimbăr, str. 1 Decembrie, intravilan, județul Sibiu.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu, în zilele de luni - joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14, precum și la adresa de internet a APM Sibiu http://apmsb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 18.09.2018, la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu, precum și la următoarea adresă de e-mail: office@apmsb.anpm.ro.

 

 

 

Ultima modificare 13-09-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.