Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Anunt de Mediu

 

Solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ''Realizare retea canalizare str. Fundatura Vaii -Cisnadie''

 

APA CANAL SIBIU , anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Realizare retea canalizare str. Fundatura Vaii - Cisnadie” propus a fi amplasat în orașul Cisnadie str.Fundatura Vaii, intravilan, jud.Sibiu.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu, în zilele de luni - joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14, precum și la adresa de internet a APM Sibiu http://apmsb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 01.10.2018, la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu, precum și la următoarea adresă de e-mail: office@apmsb.anpm.ro.
 

 

 

Ultima modificare 26-09-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiPolitica pentru Protectia Datelor