Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Lucrări de cuplare a conductei de transport apă potabilă, cu afectarea furnizării în Sibiu și alte 10 localități

 

Intervenție la conducta de transport apă potabilă DN 600, sâmbătă, 27 octombrie, între orele 04,00 - 22,00.

 

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că în ziua de sâmbătă, 27 octombrie ac, vor avea loc lucrări de cuplare a conductei de transport apă potabilă DN 600, pe strada Aviației – tronsonul cuprins între strada George Topârceanu și METRO.
Lucrarea va fi executată de firma ”Terra Building” SRL în cadrul proiectului vizând modernizarea străzii Aviației, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.
Având în vedere complexitatea lucrării, Apă Canal Sibiu S.A. va executa o serie de închideri de rețea precum și manevre de alimentare a zonelor afectate din alte rețele în vederea reducerii la minim a disconfortului creat abonaților săi. Operațiunile vor începe sâmbătă dimineața, la orele 04:00, urmând a fi încheiate în aceeași zi, la orele 22:00.
Pe durata lucrărilor vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din rețea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.
La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor patru autospeciale cu apă menajeră care se vor deplasa în zonele afectate, în funcție de solicitările primite la Dispecerat.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.
 

 

 

Ultima modificare 24-10-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.