Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Cadouri de la Apă Canal Sibiu S.A. pentru copiii de la Centrul de Plasament Orlat

 

94 de copii de la Centrul de Plasament Orlat au primit cadouri de Moș Nicolae

 

În prag de Sărbători, atenția companiei Apă Canal Sibiu S.A. se îndreaptă și spre categoriile defavorizate de sibieni. De Moș Nicolae, angajații societății au vizitat Centrul de Plasament Orlat, având pregătite pungi cu cadouri pentru cei 94 de copii aflați în grija DGASPC Sibiu. Toți copiii au primit încălțăminte nouă, dulciuri și fructe. Au recunoscut că n-au fost chiar cuminți în anul ce a trecut dar că, pe viitor, vor încerca să fie mai buni și că vor învăța cât mai multe pentru a-și putea asigura un viitor mai bun.
Cei mici s-au bucurat de vizita Moșului și le-au oferit îmbrățișări din suflet intermediarilor acestuia.
Apă Canal Sibiu nu se află la prima acțiune de acest gen în Centrul de Plasament de la Orlat: ”A devenit deja o tradiție să-i ajutăm pe cei mici provenind din medii defavorizate. Dorim să le aducem un mic sprijin, o bucurie cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, să le transmitem că le suntem alături”, a declarat directorul general al societății, ing. Vasile Maier.

 

 

Ultima modificare 07-12-2018  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.