Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Program modificat al casieriilor Apă Canal Sibiu S.A. în perioada Paștilor și cea a Summit-ului de la Sibiu

 

Toate casieriile societății vor fi închise în 26 aprilie, 29 aprilie și 1 mai. Casieria din str. Samuel Brukenthal va fi închisă în 8 și 9 mai

 

 Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonații că în perioadă 26 aprilie – 10 mai 2019, vor avea loc modificări în programul casieriilor, după cum urmează:

- În zilele de 26 aprilie, 29 aprilie și 1 mai 2019 (zile libere legale) – casieriile societății vor fi închise, în data de 30 aprilie va fi program normal pentru toate casieriile din întrega arie de operare.
- În zilele de 8 si 9 mai – perioada Summitului de la Sibiu - casieria din str. Samuel Brukenthal este închisă. În această perioadă plata facturilor se poate face prin alte canale alternative (rețeaua PayPoint, Payzone, unitățile Poștei Române, ghișeele BCR, BRD și multifuncționalele BCR) și inclusiv la casieria de la sediul societății, din strada Eschil nr. 6.

 

 

 

Ultima modificare 24-04-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.