Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Modalități de plată a facturilor

 

În scurt timp, Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția clienților săi un portal pentru plăți online.

 

Apă Canal Sibiu S.A. reamintește abonaților săi faptul că au la dispoziție mai multe modalități de plată a facturilor. Recomandăm folosirea oricăreia dintre acestea pentru plata facturii în termen și evitarea aplicării de penalități. La plata facturii este foarte important a se specifica codul de client și numărul facturii. Lipsa acestor informații duce la întârzierea sau imposibilitatea înregistrării plății.

Informațiile privind modalitățile de plată sunt disponibile și pe verso facturilor. Acestea pot fi achitate în numerar și cu cardul bancar la toate casieriile Apă Canal Sibiu S.A.: în municipiul Sibiu (indiferent de localitatea unde se facturează), la sediul societății, strada Eschil nr. 6 și la casieria din strada Samuel Brukenthal nr. 4, în Cisnădie - strada Patrioților nr. 1, în Avrig – strada Horia nr. 20, în Săliște – strada Băii nr. 1, în Făgăraș – strada Doamna Stanca nr. 5.

Puteți achita facturile în numerar și la BCR, BRD, PayPoint, PayZone și Poșta Română. Prin debit direct se pot achita facturile la BCR, BRD, CEC Bank (aici și prin transfer bancar) și Raiffeisen Bank.

Prin intermediul băncilor BCR și BRD aveți la dispoziție toate modalitățile de plată: numerar, cu cardul, prin transfer bancar, direct debit, internet banking, multifuncționale bancare sau telefon.

În scurt timp, Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția clienților săi un portal pentru plăți online.

 

 

Ultima modificare 30-05-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.