Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Tarifele pentru apa potabilă și canalizare se ajustează în raport cu inflația

 

Creșterea este de 14 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare

 

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că, începând cu 1 iulie ac, au fost modificate prețurile la apă potabilă, canalizare, precum și pentru diverse servicii oferite terților.
Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,61 lei (3,31 lei, fără TVA) iar cel de canalizare 2,49 lei (2,28 lei, fără TVA).
Creșterea este de 14 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an pentru consumurile din luna precedentă.
Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu S.A. a fost avizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 705975/16.05.2019 și aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 49 din 28 iunie 2019, fiind motivată de creșterea inflației din ultimul an.
Apă Canal Sibiu S.A. continuă să aivă unul dintre cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 40 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.
Celelalte tarife practicate de Apă Canal Sibiu S.A. pot fi consultate pe pagina web a societății, www.apacansb.ro, secțiunea ”Tarife”.

 

 

Ultima modificare 03-07-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.