Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Anunt de mediu

 

Se solicită Acordul de mediu pentru PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚELE SIBIU ȘI BRAȘOV, ÎN PERIOADA 2014-2020.

 

 APA CANAL SIBIU SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru “PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚELE SIBIU ȘI BRAȘOV, ÎN PERIOADA 2014-2020”, propus a fi amplasat în județele Sibiu și Brașov.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, din municipiul Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A și sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, din municipiul Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8⁰⁰ – 1630 și vineri între orele 8⁰⁰ – 1400 și la sediul SC APĂ CANAL SIBIU SA, din municipiul Sibiu, strada Eschil, nr. 6, în zilele de luni – joi între orele 7⁰⁰ – 1530 și vineri între orele 7⁰⁰ – 1300.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A și sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8⁰⁰ – 1630 și vineri între orele 8⁰⁰ – 1400.

 

 

 

Ultima modificare 20-09-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.