Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

 

Anunț de mediu

 

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

 

APĂ CANAL SIBIU SA titular al proiectului, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014-2020”, propus a se realiza în municipiul Sibiu, comuna Poplaca, oraș Avrig, comuna Racovița, comuna Roșia, comuna Șelimbăr, comuna Șura Mică, orașul Ocna Sibiului, orașul Săliște, comuna Rășinari, comuna Vurpăr, orașul Cisnădie, comuna Cristian, comuna Tilișca, comuna Șura Mare, comuna Slimnic, comuna Sadu, orașul Miercurea Sibiului din județul Sibiu și municipiul Făgăraș, comuna Beclean, comuna Voila, comuna Lisa, comuna Recea, comuna Mândra din județul Brașov, proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu, în zilele de luni – joi, între orele 08:00 – 16:30 și vineri între orele 08:00 – 14:00 , precum și la următoarea adresă de internet http://apmsb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Sibiu.
Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul A.P.M. Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A și la sediul A.P.M. Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, precum și la următoarea adresă de e-mail office@apmsb.anpm.ro și office@apmbv.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data afișării anunțului.

 

 

Ultima modificare 22-10-2019  Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Admitere HidroNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.