Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune. Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
 

 

Calitatea apei

A. Apa potabila

Informatii privind calitatea apei potabile furnizata consumatorilor din municipiul Sibiu, statiunea Paltinis, orasele Cisnadie, Avrig, Ocna Sibiului, comunele Selimbar, Sura Mica, Sura Mare, Sadu, Cristian si Vestem, Bungard si Mohu, pot fi obtinute si telefonic, de luni pana joi intre orele 7,oo - 15,30 vinerea intre 7,oo - 13,oo, la numarul 0269/240.325 - Laboratorul de analize apa potabila.

In municipiul Sibiu, apa este tratata la Uzina de Apa Dumbrava, iar pentru consumatorii din perimetrul cuprins intre Palace Dumbrava - str. Siretului - str. Bahluiului si Aleea Calaretilor, apa este tratata la Statia Lunca Stezii. Pentru consumatorii din orasul Avrig si localitatiile Marsa si Racovita, apa este potabilizata la Statia de tratare Avrig iar cea din Cisnadie la Statia de Tratare Cisnadie.

Vezi harta Buletine de analiza

Monitorizare operationala:

B. Apa uzata

Epurarea apelor uzate se face, pentru municipiul Sibiu si comuna Selimbar, in Statia de epurare aflata intre localitatile Selimbar si Mohu. Procesele de tratare si monitorizarea permanenta a principalilor parametrii fac ca apa redata in circuitul natural sa aiba valori acceptabile din punctul de vedere al protectiei mediului. Relatii privind evolutia parametrilor apelor uzate pot fi obtinute la Laboratorul de analize apa uzata, tel. 0732.743.501, de luni pana joi, intre orele 07,00 - 15,30, si vinerea intre 07,00 - 13,00.

   Primaria Sibiu
 

Primaria SIBIU Alaturi de Primaria Sibiu realizam cele mai indraznete proiecte

Prietenii ApeiNotificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Fonduri Uniunea Europeana