Apă Canal Sibiu SA anunță că în vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă apărută accidental în cursul acestei dimineți, la conducta de transport PREMO Dn 800, din cartierul Ștrand, se va întrerupe total alimentarea cu apă sau vor fi reduceri importante de presiune în cartierele : Strand I și II , zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, orașul de jos ( Piața Cibin, Turnului, 9Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii ). Echipele Apă Canal Sibiu au demarat de urgență lucrările de remediere a avariei și au efectuat manevrele necesare de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale, care vor fi staționate în cartierele afectate sau pot fi solicitate prin Dispeceratul Apă Canal. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat – 0269222777 sau Call Center – 0269962.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Call Center – 0269962 sau  Dispecerat – 0269222777.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Avarie la rețeaua de transport apă PREMO Dn 800 în cartierul Strand II