PICUŞOR NE SPUNE: HAI LA CONCURS!

#STOPPOLUĂRII

 

MONŞTRII DIN CANALIZARE

În perioada 11 decembrie 2023 – 16 februarie 2024, Apă Canal Sibiu organizează un concurs pentru elevii claselor a V-a, a VI-a şi a VII-a din şcoli pilot din judeţele Sibiu şi Braşov. Elevii care vor primi broşura de concurs pot participa urmând instrucţiunile din broşură şi de aici.

 

Participanţii pot trimite o fotografie a paginilor completate direct în broşură ale formularului sau o copie scan a acestuia la adresa de e-mail concursapacansb@gmail.com până la data de 31 ianuarie 2024, orele 16:00.

 

Fiecare participant primeşte un număr de concurs, care va fi introdus în aplicaţia prin intermediul căreia se va face tragerea la sorţi şi care îi este comunicat în răspunsul prin care îi este confirmată primirea formularului completat validat pentru intrarea în concurs.

 

Fiecare participant are dreptul de a participa la extragerea anuală cu un singur formular „Jurnal de bune practici”, nerespectarea acestei condiții putând atrage descalificarea acestuia.

 

Tragerea la sorţi se va realiza în 5 februarie 2024, iar premierea se va face în intervalul 12 – 16 februarie 2024 la sediul Apă Canal Sibiu din strada Eschil nr. 6, Sibiu, judeţul Sibiu.

 

Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul şcolilor din care fac parte şi vor fi invitaţi la sediul Apă Canal împreună cu profesorii coordonatori pentru a fi premiaţi.

 

Premiile includ: Locul I:      un laptop, Locul II:   o tabletă, Locul III:    ebook reader.

 

Regulamentul concursului se poate citi aici.

 

Participă la concurs! Spune şi tu #STOPPOLUĂRII!

 

Concursul face parte din ediţia din 2023 a unei campanii de educare ecologică, informare și de promovare a “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov, în perioada 2014 -2020” în cadrul unor instituţii de învățământ selectate din limitele teritoriale ale județului Sibiu și județului Brașov, mai exact în limitele teritoriale ale Ariei de Acoperire a Serviciilor oferite de Apă Canal Sibiu.

 

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Brasov, în perioada 2014 -2020” are o valoare totală de peste 225 de milioare de euro, din care confinanţarea Uniunii Europene este de 79,9%. Proiectul de investiţii contribuie la protejarea şi conservarea mediului şi promovarea utilizării eficiente a resurselor, ceea ce ar duce la o creştere inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii a 26 de Unităţi Administrativ Teritoriale, 19 din județul Sibiu și 7 din județul Brașov, parte din proiect.

 

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

 

 

ANUNŢ IMPORTANT: s-a prelungit perioada de transmitere a formularelor, din broşura pentru copii, până la 12 februarie 2024, orele 21:00, pentru a permite tuturor celor care nu ne-au trimis ideile lor de a proteja mai bine mediul, să completeze şi să ne trimită fotografia formularului completat la adresa de e-mail: concursapacansb@gmail.com.

Tragerea la sorţi se va realiza în săptămâna 12 – 16 februarie, iar premierea se va face în săptămâna 19 – 23 februarie 2024.