PICUŞOR NE SPUNE: HAI LA CONCURS!

#STOPPOLUĂRII

În perioada 22 martie – 17 mai 2024, Apă Canal Sibiu organizează a doua ediţie a concursului pentru elevii claselor a V-a, a VI-a şi a VII-a din şcoli pilot din judeţele Sibiu şi Braşov, în cadrul unei campanii de educaţie ecologică. Elevii, care vor primi broşura de concurs, pot participa urmând instrucțiunile şi regulamentul concursului.

 

Participanţii pot trimite o fotografie a paginilor completate direct în broşură ale formularului sau o copie scan a acestuia la adresa de e-mail concursapacansb@gmail.com până la data de 26 aprilie 2024.

 

Fiecare participant are dreptul de a participa la extragerea anuală cu un singur formular „Jurnal de bune practici”, nerespectarea acestei condiții putând atrage descalificarea acestuia.

 

Fiecare participant primeşte un număr de concurs care îi este comunicat după validarea formularului.

 

Tragerea la sorţi se va realiza la începutul lunii mai 2024, iar premierea se va face la sediul Apă Canal Sibiu din strada Eschil nr. 6, Sibiu, judeţul Sibiu.

 

Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul şcolilor din care fac parte şi vor fi invitaţi la sediul Apă Canal, împreună cu profesorii coordonatori, pentru a fi premiaţi.

 

Premiile includ: Locul I:      un laptop, Locul II:   o tabletă, Locul III:    ebook reader.

 

Intră în competiţie! Spune şi tu #STOPPOLUĂRII!

 

Concursul face parte din ediţia din 2024 a unei campanii de educare ecologică, informare și de promovare a “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov, în perioada 2014 -2020” în cadrul unor instituţii de învățământ selectate din județul Sibiu și județul Brașov, mai exact în limitele teritoriale ale Ariei de Acoperire a Serviciilor oferite de Apă Canal Sibiu.

 

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Brașov, în perioada 2014 -2020” are o valoare totală de peste 225 de milioane de euro, din care confinanţarea Uniunii Europene este de 79,9%. Proiectul de investiţii contribuie la protejarea şi conservarea mediului şi promovarea utilizării eficiente a resurselor, ceea ce ar duce la o creştere inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii a 26 de Unităţi Administrativ Teritoriale, 19 din județul Sibiu și 7 din județul Brașov, parte din proiect.

 

 

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.