Compania Apă Canal Sibiu S.A. se implică activ în viața societății locale atât prin asigurarea de servicii de calitate cât și prin contribuții financiare pentru proiecte importante pentru sănătatea comunității noastre.
Sprijinul companiei a făcut posibilă una dintre intervențiile chirurgicale realizate în cadrul programului ”Inimi sănătoase pentru copii!”, derulat de Fundația Polisano. În cadrul acestui program sunt operați copii și adolescenți ce suferă de o malformație cardiacă, din cauza căreia viața le poate fi în pericol. Misiunea operatorie internațională s-a desfășurat săptămâna trecută cu o echipă medicală din Bristol (Anglia).
Din 2015, Fundația Polisano a ajutat peste 150 de copii să beneficieze de servicii medicale de diagnostic și tratament cu sprijinul unor echipe medicale internaționale partenere. Echipe din Anglia, Suedia și Germania vin în România de câteva ori pe an pentru a trata copii cu boli cardiace grave din toată țara. Aproximativ jumătate din costurile per intervenție sunt asigurate din contribuțiile sponsorilor și ale donatorilor.
”Este un gest de normalitate pe care societatea noastră îl face în sprijinul celor ce luptă pentru viață. Vom continua să susținem astfel de proiecte”, a declarat directorul general al Apă Canal Sibiu SA, ing. Vasile Maier.
În cursul anului 2019, Apă Canal Sibiu SA a acordat mai multe sponsorizări, sprijinind participarea unor elevi la diferite concursuri și olimpiade școlare, desfășurarea unor intervenții medicale, achiziționarea de alimente și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru orfani și familii nevoiașe dar și dotarea unor școli cu dozatoare de apă potabilă și montarea de cișmele pe domeniul public.

Apă Canal Sibiu S.A. alături de Fundația Polisano în Proiectul ”Inimi sănătoase pentru copii !”