Marcată pe 22 martie, Ziua Mondială a Apei aduce în atenția publicului larg necesitatea protejării cantitative și calitative a apei. Resursă limitată, apa are un rol important în susținerea vieții, în dezvoltarea comunităților din punct de vedere social și economic, fiind necesară implicarea responsabilă a tuturor celor angrenați în gestionarea ”lichidului vieții”.
Și în acest an, Apă Canal Sibiu SA se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, din localitățile aflate în aria de operare a societății, invitându-i să realizeze lucrări (desene, picturi, poezii, compuneri etc) în care să fie evidențiat rolul apei în viața de zi cu zi.
În acest sens, grădinițele și școlile generale pot organiza expoziții dedicate Zilei Mondiale a Apei, cele mai reușite lucrări urmând a fi premiate de Apă Canal Sibiu cu medalii, diplome sau jocuri educaționale.


Cadrele didactice care doresc să participe alături de copii la marcarea Zilei Mondiale a Apei sunt rugate să se adreseze societății Apă Canal Sibiu prin e-mail relatiipublice@apacansb.ro, sau telefonic, 0269.220020.

Invitație la Ziua Mondială a Apei