Apă Canal Sibiu SA anunță că abonații își pot achita, în continuare, facturile la Casieria din Piața Mică, Sibiu ( str. Samuel Brukenthal nr. 4).
Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 09,00 – 17,00. Accesul clienților este limitat, doar o singură persoană purtând intra în casierie iar după ce achită, următorul client poate intra. Recomandăm ca plățile să fie făcute, pe cât posibil, cu utilizarea cardurilor bancare.
Facturile mai pot fi achitate on-line, pe pagina societății, accesând www.apacansb.ro, Secțiunea Cont Client. Pentru crearea Contului Client pe portalul societății sunt necesare o adresa de e-mail validă și o factură pe care se regăsesc codul de abonat și numărul facturii. În urma creării contului, se primește un link de activare pe adresa de e-mail furnizată(de verificat și fișierul Spam), ce trebuie accesat. În acest mod se face validarea și, ulterior, se poate intra în Contul de Client. Acesta permite vizualizarea facturilor emise, istoricul plăților efectuate, se pot face noi plăți și comunica citirile apometrelor;
De asemenea, plăți mai pot fi efectuate prin transfer bancar, internet banking oferit de BRD, Banca Transilvania și BCR, oficiile Poștei Române, operatorii PayPoint și Centrul de plăți Un-doi.
Casieriile din Avrig, Săliște, Cisnădie și Făgăraș rămân închise pe perioada stării de urgență.

Casieria din Piața Mică rămâne deschisă pentru plata facturilor la serviciul de apă și canalizare